Belediyemiz Tarihi Kentler Birliğine Üye Oldu

Belediyemiz 2013 yılında bünyesine kattığı Hisar Mahallesiyle birlikle tarihi bir belediye olmuştu. Kazı çalışmalarının hızlanmasına vesile olan Davulga Belediyesinin 26 Şubatta Türkiye Tarihi Kentler Birliğine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı. Bu sayede Tarihi Kentler Birliği tarafından yürütülen hibe proje desteği, meclis toplantısı, buluşma, seminer, çalıştay, yarışma ve eğitimler gibi çeşitli duyuru ve davetlere Davulga Belediyeside katılabilecek. DBaşkanımız Salih Gündoğan yaptığı açıklama da "Davulga beldemizi tarihi kentler birliğine kattık. Bu sayede bölgemizi geliştirmeye devam edeceğiz. Amacımız ilerde bölgemizi Turizme açıp büyümeye devam etmektir. Türkiye Tarihi kentler Birliğinin beldemizi bünyelerine katmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.