Belediyemiz tarafından başkanımız Ergün Erdik in talimatlarıyla yapımına başlanan Sarı hüyük mevkii içme suyu hattı yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. Çalışmaların tamamlanmasıyla insan sağlığı açısından tehlike oluşturan içme suyu hattı değiştirilerek daha sağlıklı ve sağlam alt yapı hizmeti oluşturulmuştur. Konu ile ilgili olarak vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilerek içme suyu hattı yenilenen sarıhüyük mevkili vatandaşlarımıza “hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan başkanımız Ergün ERDİK yapılacak olan yatırımlarda vatandaşların talepleri öncelik sırasına göre değerlendirilerek hepsinin yerine getirileceğini dile getirdi.

09.12.2022