Belediyemiz tarafından beldemizde bulunan İlkokul bahçesine voleybol ve basketbol sahası tamamlanmıştır. Belediyemiz tarafından başkanımız Ergün ERDİK in talimatlarıyla yapımına başlanan voleybol ve basketbol sahası tamamlanarak miniklerimize bir yeni sosyal alan oluşturulmuş oldu. Öğrencilerimizin eğitim hayatına önemli dokunuşlar yaparak eğitim alanında bir çok faaliyetten geri kalmamasını sağlamak gayesiyle okulumuza Kapalı Halı Saha Basketbol Sahası ve Voleybol Sahasının yanı sıra yenilenmiş ve standartlara uygun olarak Oyun Parkı da kazandırılmış oldu. Başkanımız Ergün ERDİK konu hakkında Minik öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

09.12.2022