Okullarımızda Dezenfekte Çalışmalarımı

Belediyemiz Belediye Başkanımız Ergün ERDİKin önderliğinde Kovid 19 pandemisiyle mücadele kapsamında yüzyüze eğitimin başlamasıyla beraber evlatlarımızın sağlığı açısından düzenli ilaçlama faaliyetlerine devam etmektedir.
Göreve başlamasından bu tarafa eğitim öğretim alanına bilinen bilinmeyen pek çok destekler veren Belediye Başkanımız Ergün ERDİK,
Eğitim bizlerin, çağdaş insanlık namına adım atmamızı sağlayacak yegâne temel unsurdur, anlayışıyla hizmetini ve çalışmalarını devam ettirmektedir.
Bu konuda düşüncelerini dile getiren başkan ERDİK,
Hep beraber bir bütün olarak çağdaşlaşmaya, ilim ve bilim alanında , edebiyattan sanata bir çok alanda uluslararası bir başarı yakalamak isterken, eğitim gibi ince bir noktaya destek ve hizmet eden yalnızca bizler değil, hepimiz olalım. Evlatlarımızın, hem bu çağın hem ileriki çağın getirilerine karşı insanlığa önder pozisyonlarda yer almaları bizlerin destekleri ve gayretleriyle meyvesini verecektir, dedi ve bu alanda çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

10.07.2021