Sn.Vekilimizden Amoriuma destek sözü

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ ilçesini ziyaret ederek Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte Amorium Antik Kenti gezdi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sn.Ali Özkaya, geçtiğimiz haftasonu Emirdağ ilçesine giderek bir dizi incelemelerde bulundu.
Sn.Özkayaya, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük, İl Genel Meclis Üyeleri Necati Şevik, Hüseyin Duran, Davulga Belediye Başkanı Ergün Erdik, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin eşlik etti.
Sn.Milletvekilimiz Özkayadan Emirdağ ilçemize destek sözü
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu belediye çalışmaları ve yapılacak olan yatırımlar hakkında Milletvekili Özkayaya bilgi vererek talep ve isteklerde bulundu. Milletvekilimiz Sn. Özkayada Emirdağ için gereken desteği vereceklerinin sözünü verdi.
Sn.Milletvekilimiz Özkaya ve beraberindeki heyet daha sonra ilçemizde bulunan Amorium Antik Kenti gezerek tarihi ve kazı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı

10.07.2021