Davulga Belediyesi

(0272) 453 2001

Başkanımız Ergün ERDİK in talimatlarıyla kasabamız Sofulu mahallesi Taşlıbayır mevkinde kanalizasyon çalışmalarına kış ayının etkisini azaltmasıyla devam edilmektedir. Alt yapı hizmetini kasabamızın her noktasına ulaştırma hedefiyle çalışmalarımıza son sürat devam edilmektedir. Başkanımız Ergün ERDİK in talimatları doğrultusunda kasabamızın gelişme alanlarında 2 km uzunluğunda kanalizasyon çalışmaları yapılarak gelişme sahalarının bulunduğu alanlarda da belediyemiz alt yapı hizmetini kasabamızın en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte yapılan çalışmaların yanı sıra yeni yerleşim alanlarının doğrudan alt yapı hizmetine erişiminin sağlanması hedeflenmektedir.

15.01.2023